Pošiljke isporučujemo u sva mesta u Srbiji preko poštanskih i kurirskih službi.

Cena isporuke je 250 RSD za celu kupovinu / pošiljku.

Cena od 250 RSD se primenjuje za bilo koju veličinu / težinu pošiljke, za sva mesta u Srbiji i obračunava se prilikom potvrde porudžbine, tako da je ukupan iznos na računu koji vidite prilikom potvrde porudžbine i iznos koji plaćate. Maksimalni rok isporuke u skladu sa zakonskom regulativom je 30 dana, međutim za većinu proizvoda uobičajeni rok isporuke je od 1 do 7 radnih dana od potvrde porudžbine. Okvirni rok isporuke je naznačen za svaki proizvod na stranici samog proizvoda, a okvirni rok isporuke cele pošiljke je jednak najdužem roku isporuke pojedinačnih proizvoda u pošiljci. Ukoliko vam je potrebna dodatna potvrda roka isporuke ili želite da odložite isporuku, molimo vas da nas kontaktirate na na e-mail: prodaja@vikingshoes.rs ili radnim danima od 9:00 do 20:00 na telefone: 063/570 925 ili 021/301 40 25

Isporuke se vrše obično u periodu od 8h do 16h u skladu sa rasporedom kurirske službe, pa je potrebno uneti adresu na kojoj je moguć prijem pošiljke u tom periodu, kao i tačan kontakt telefon na kome je dostupna osoba koja će primiti pošiljku.

Cena pakovanja i isporuke se dodaje na iznos kupovine i račun se plaća u ukupnom iznosu na jedan od načina koji izaberete (ukupan iznos karticom – online, ukupan iznos gotovinom prilikom preuzimanja ili ukupan iznos uplatom na račun) i ne postoje dodatna plaćanja koja nisu prikazana na našem računu.